wat we doen

medewerkers

Petra Klören, vrijwilliger

Ik ben Petra Klören (1968), zelfstandig communcatieadviseur en interim manager. Tijdens een interimklus kwam ik in gesprek met een medewerker die tevens bestuurlid van de stichting was. Hij vroeg mij om mijn kennis en ervaring ook te delen met de stichting. Ik werd direct geraakt door de missie van de stichting: een betere en eerlijke toekomst voor mensen met een gelaatsafwijking. Met heel veel liefde ondersteun ik ouders, kinderen en volwassenen in hun dagelijkse strijd mensen verder te laten kijken dan de buitenste schil.

Jeroen ter Haar, vrijwilliger

Ik ben zelf geboren met een dubbelzijdige schisis en een visuele beperking en weet dus hoe lastig het soms kan zijn om jezelf in deze maatschappij staande te houden wanneer je er 'anders' uitziet. Met name in de pubertijd kan dit erg lastig zijn, is mijn ervaring. Van jongs af aan wilde ik mij al inzetten voor een stichting als deze. Nu ik het gevoel heb er zelf klaar voor te zijn, zet ik mij zeer graag in voor mijn lotgenoten. Ik vind het belangrijk mensen te informeren over wat een gelaatsafwijking inhoud. Zodat zij zich een eerlijker beeld kunnen vormen over iemand met een gelaatsafwijking. Sinds 2014 zet ik mij dan ook heel graag in voor Stichting Eigen Gezicht.

Nelleke Hulzebos, vrijwilliger

Mijn naam is Nelleke Hulzebos. Mijn dochter is 16 jaar en geboren met een dubbelzijdige totale schisis. Ik maak van dichtbij mee hoeveel impact een afwijkend uiterlijk op iemands leven maar ook op dat van de ouders heeft. Tijdens mijn zoektocht naar meer informatie over schisis belandde ik op de site van de Stichting Eigen Gezicht. Ik juich hun initiatieven en doelstelling van harte toe en dat is de reden dat ik graag mijn steentje aan deze stichting bijdraag. Ik ben vanaf begin 2014 vrijwilliger bij de stichting en hou me met name bezig met het beheren van het forum op deze site.

Persijnstraat 27

1135 HA Edam

Tel: 087-7849139

E-mail: info@eigengezicht.nl

IBAN nr. NL24INGB0004943775

volg stichting eigen gezicht