De stichting

omgaan met gezichtsafwijkingen

Volwassenen

Het is niet altijd gemakkelijk om te leven met een gezicht of lichaam dat zichtbaar anders is. U kunt zich ongemakkelijk voelen in sociale situaties en het moeilijk vinden om te gaan met de starende blikken, commentaar en vragen van andere mensen.

lees meer >

Jongeren

Voor jongeren is het uiterlijk erg belangrijk. Er is een grote druk van de groep om te voldoen aan de norm. Daarom organiseert Stichting Eigen Gezicht speciale jongerendagen, waarop zij onder andere werken aan hun zelfvertrouwen

lees meer >

Ouders en kinderen

Kinderen verkiezen vaak de eenzaamheid boven gepest worden. Mede omdat ouders hun kind, en zichzelf, willen beschermen tegen de blikken en de vragen. Dat kan ook anders. Maar hoe?

lees meer >

Beroepsmatig betrokken

Hulpverleners, artsen, leerkrachten en werkgevers spelen een essentiële rol in de ondersteuning van mensen met een gezichtsafwijking. daarom adviseert Stichting Eigen Gezicht ook hen.

lees meer >

Samenleving

We leven in een maatschappij waarin we beoordeeld worden op ons uiterlijk. Of we nu willen of niet. Veel mensen met een doorsnee uiterlijk ́vinden het al moeilijk om aan...

lees meer >

Persijnstraat 27

1135 HA Edam

Tel: 087-7849139

E-mail: info@eigengezicht.nl

IBAN nr. NL24INGB0004943775

volg stichting eigen gezicht