Ondernemer Judith Webber heeft dankzij een succesvol PUURervaren event in Zaandok (Zaandam) 500 euro gedoneerd aan Stichting Eigen Gezicht. Wij bedanken Judith hier heel hartelijk voor! Judiths missie en die van de stichting sluiten goed bij elkaar aan: we stimuleren mensen om meer van zichzelf te laten zien.

Van haar boek Laat jezelf zien! Tips voor puur ondernemen zijn al 2.000 exemplaren verkocht. Judith over zichzelf: “Lange tijd heb ik voor mijn gevoel een masker opgehad, ik uitte vaak niet wat ik voelde en dacht, omdat ik er altijd aan twijfelde of ik het wel goed zag.” Kijk voor inspiratie over het “‘openen” van jezelf op Judiths site: www.judithwebber.nl.

Op de foto twee blije mensen: Judith Webber overhandigt de cheque aan bestuurslid Ronald van Gelder.

Judith Webber ziet het als haar missie om puurheid over de wereld te verspreiden. Ze wordt richtinggever genoemd door haar klanten en is erg ondernemend. Zo zette ze dit jaar ClubPuur op, een maandelijkse borrel voor échte mensen die vanaf de start succesvol blijkt. PUURervaren is haar eerste grote evenement, omdat ze graag de drempel om jezelf te laten zien, wil verlagen. Vorig jaar bracht ze haar eerste boek uit met de titel “Laat jezelf zien”. Ze nodigt je in elk contact met haar uit om je masker af te doen, de juiste keuzes te maken en vanuit puurheid te werken, te leven, te verbinden. Haar boodschap is duidelijk: Laat jezelf zien!

Het PUURervaren event op 28 oktober 2011 werd geopend met een oud Maya-ritueel. Het event staat symbool voor het overstappen naar een nieuwe tijdperk.

Naar aanleiding van Judith haar donatie besloot ook een van de sprekers, Richard van Kray, de helft van zijn gage aan de stichting te doneren. Een mooi, spontaan gebaar waar Stichting Eigen Gezicht hem uiteraard zeer erkentelijk voor is.