Zondag 5 oktober is de Week van het Gezicht 2014 van start gegaan door de opening van de tentoonstelling ‘Eigen Gezicht’ en de lancering van het gelijknamige boek. Onder belangstelling van veel van de deelnemers en familieleden opende het bestuur van de stichting officieel de expositie.

Vanaf 13.00 uur konden geïnteresseerden al binnenlopen om te komen kijken naar de portretten van de deelnemers. Dit werd ook volop gedaan door passanten. Om 16.00 uur ging de deur even dicht voor het publiek om de tentoonstelling officieel te openen. Bij de opening kreeg iedereen die betrokken is bij het project een exemplaar van het boek overhandigd als bedankje. Wanneer je een donatie van tenminste 15 euro doet krijg je van ons een boek als dank (indien het boek moet worden verzonden komt er nog 4 euro verzendkosten bij).

Voor en na de opening was er voldoende tijd om (bij) te praten of om nieuwe contacten te leggen. Onder het genot van een hapje en drankje hebben velen zich nog een tijd vermaakt. Rond 18.00 uur vonden ook de laatste bezoekers het welletjes en gingen huiswaarts. Ondanks het regenachtige weer kunnen wij terugkijken naar een bijzonder geslaagde opening van de expositie. Wij hopen dat ieder die bij de opening was er net zo overdenkt!

Ben je nog niet langs geweest, maar zou je dat wel willen? Tot en met zondag 12 oktober heten we je van harte welkom in Schiedam om te komen kijken naar de tentoonstelling. De openingstijden tot en met zondag zijn: vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Tot ziens op de tentoonstelling!