Enorm bedankt, Dolfinarium, voor de superleuke ‘Dreamnight at the zoo’-avond in het park.
Het was weer heel goed georganiseerd. Om 18.00 uur kwamen we aan bij het Dolfinarium waar al een hele grote groep mensen stond te wachten om naar binnen te mogen.
Dit ging allemaal heel gemoedelijk, geen gedring, je kon rustig doorwandelen naar de ingang waar we op vertoon van de kaartjes een programma ontvingen en Koen kreeg daar een VIP-kaartje, Very Important Person. Nou, zo voelde hij zich ook! Overal werd hij met egards ontvangen, hij mocht op de politie-motor zitten en in alle politie-auto’s, in de brandweerwagen, in de ziekenauto, voor hem het hoogtepunt van de avond! Ook heeft hij nog een brandje mogen blussen van een brandweerman. Uiteraard hebben we gebruik gemaakt van de gratis snacks, dat was smullen!
Na wat shows te hebben bekeken kwam de finale, iedereen ter afsluiting naar de show van de dolfijnen. Wat een sfeer en samenhorigheid!
En als laatste werden de kinderen nog verwend met een goodiebag, de vaders werden niet vergeten met een tijdschrift en de moeders kregen een mooie roos. Wat een verwendag!
Nogmaals dank voor deze onvergetelijke avond!

Alette Storm,
moeder van Koen van der Zee
(facialis parese)