Op donderdag 30 januari om 17.00 uur wordt een webinar gehouden met de titel “How does it feel to look different”. De webinar wordt georganiseerd door David Oosterloo, oprichter van de website over neurofibromatose watisnf.nl.

Een webinar is een lezing die plaatsvindt via het internet. Je logt op een bepaalde tijd in op een website en kan dan van achter je eigen computer de presentatie volgen en eventueel ook vragen stellen.

David Oosterloo werkt sinds vorig jaar samen met een Amerikaanse organisatie Neurofibromatosis Mid-Atlantic. Een tijdje geleden kwam hij op het idee om iets te vertellen over zijn gezichtsafwijking. Omdat verschillende mensen met Neurofibromatose een ‘ander’ uiterlijk hebben wilde hij zijn ervaring delen. Om de webinar te promoten heeft David samen met een paar andere mensen een interview gedaan en een aantal vragen beantwoord over het onderwerp “Hoe voelt het om er anders uit te zien?”

 

De interviews kun je bekijken:

David Oosterloo

Reggie Bibbs

Lily

Sierra McKenzie:  “Model en Actrice”

Simran Jeet Singh: “Spreker”

Om de webinar bij te wonen wordt een aanbevolen donatie van €15,- gevraagd. Helaas is het financieel niet meer mogelijk om deze webinars gratis aan te bieden. Het is een aanbevolen bedrag iedere donatie is welkom!

Lees meer

Aankondiging: http://www.watisnf.nl/forum/newspage.php?news=806

Registreren via: https://www4.gotomeeting.com/register/729567367

Als je vragen hebt kun je mailen met David via  info@watisnf.nl.