De zoektocht naar de Bikkels 2012 van de Bart de Graaff Foundation is in de nacht van 25 op 26 januari op een echte ‘Bart’-manier van start gegaan. De drie nieuwe ambassadeurs van de Bart de Graaff Foundation hebben een speciale aflevering van Barts programma Waar Kan Ik Je ‘Snachts Voor Wakker Maken opgenomen. Wilt u ons alstublieft ook helpen bij deze zoektocht?

Nieuwe ambassadeurs
Sander Lantinga en Coen Swijnenberg stapten ‘s nachts in de schoenen van Bart en maakten Jeroen van der Boom wakker met een enorme schaal shoarma van Toetanchamon uit Amsterdam. Jeroen verklapte namelijk in de Coen & Sander Show van 11 januari jl. dat hij daarvoor wakker gemaakt wilde worden… Toen Jeroen eenmaal wakker was, konden de drie heren aan de slag om hun eerste taak als ambassadeur van de Bart de Graaff Foundation uit te voeren: het aankondigen van de start van de Bikkelwerfcampagne 2012. Op onze website, www.bartfoundation.nl, vindt u een filmpje hiervan! Heel graag willen we ook u vragen een bijdrage te leveren. Hoe kunt u dat doen? Door de Bikkel van 2012 op te geven. Daarmee opent u de deuren naar een zelfstandige toekomst voor nieuwe Bikkels.

Wie zijn wij?
De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen bedrijf. De Bart de Graaff Foundation en haar mentorbedrijven bieden coaching, exposure, begeleiding bij de organisatie van het project, financieel advies, hulp bij de werving van sponsoren, een startkapitaal, enz.

Bikkels 2012
Wij willen alle Bikkels in Nederland duidelijk maken dat wij ze graag willen helpen bij het starten van hun eigen bedrijf. We zoeken voor 2012 zeven Bikkels die hun lichamelijke beperking niet zien als probleem, maar als extra uitdaging om zelfstandig te willen functioneren. Bent of kent u onze Bikkels 2012? Ga dan naar www.bartfoundation.nl voor meer informatie en meldt u aan of wijs de betreffende Bikkel op onze site!

Sluitingsdatum
De inschrijftermijn voor het Bikkel 2012-traject sluit op 15 maart 2012. Daarna vindt de selectieprocedure plaats. Op 21 mei worden de zeven geselecteerde Bikkels gepresenteerd tijdens Barts Bikkel Gala in Studio 21 in Hilversum. De rest van Nederland kan met deze Bikkels kennis maken op 22 mei a.s. BNN’s TV-programma Je Zal Het Maar Hebben. Alle Bikkelprojecten starten op 1 juni 2012.