Rico Schuijers heeft eerder een workshop weerbaarheid voor de BOSK verzorgd.  Graag nodigt BOSK u nu uit voor het vervolg op deze workshop op woensdag 1 februari 2012 in Utrecht. Aanmelden kan tot 26 januari.

In de workshop van 25 mei jl. is Rico met name in gegaan op wat weerbaarheid is en hoe gedachten je gevoel en uiteindelijk ook je gedrag bepalen. Uit de evaluaties van de workshop weerbaarheid bleek dat de workshop erg goed gewaardeerd werd maar dat behoefte bestond aan een vervolg workshop waarin een vertaalslag gemaakt wordt naar de dagelijkse praktijk met het kind.  

In deze twee uur durende vervolg-workshop zal Rico  Schuijers met u ingaan op hoe u uw kind kan begeleiden bij het meer weerbaar worden. Dit zal onder andere plaatsvinden aan de hand van door u ingebrachte cases. De theorie van de workshop van mei zal kort herhaald worden.

Voor wie: Ouders van een kind met schisis
Lokatie: PGO Support, Churchilllaan 11 /17e etage Utrecht
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Toegang: Leden €3,- / Niet leden: € 6,-

Aanmelden en betaling
U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@bosk.nl, uiterlijk donderdag 26 januari 2012 op te sturen. Vermeld s.v.p. uw naam, adres, e-mail, telefoon, BOSK lid ja/nee, aantal deelnemers en welke vraag u beantwoord wilt zien met betrekking tot de weerbaarheid van uw kind.

Graag tot ziens op 1 februari, namens de BOSK-werkgroep Schisis,

Linda Feller, Coördinator vrijwilligersactiviteiten