Zaterdag 12 juni mocht Stichting Eigen Gezicht tijdens een feestelijke Pinksterviering in de kerk van parochie De Maaspoort in Den Bosch een mooie donatie in ontvangst nemen. De communicantjes van deze parochie hadden namelijk geld opgehaald voor de stichting. Met het doen van klusjes, dankzij bijdrages van familieleden en de collecte in de kerk was het totaalbedrag maar liefst 879 euro. Een mooi bedrag dat de stichting gaat besteden aan de ontwikkeling van een scholenpakket. Zodat er meer begrip komt voor kinderen met een eigen gezicht op basisscholen.

Het is de hoop van de stichting dat iedereen met een gelaatsafwijking  zich optimaal kan ontwikkelen in onze op uiterlijk gerichte maatschappij. Een scholenpakket kan hierbij helpen. Door kinderen al op jonge leeftijd te informeren over het bestaan van diverse soorten gelaatsafwijkingen, komt er meer tolerantie ten aanzien van bijvoorbeeld wijnvlekken en brandwonden.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het scholenpakket? Op onze donatiepagina vind je verschillende manieren waarop je ons kunt ondersteunen.

Voor de communicantjes en alle andere parochianen van de Maaspoort in Den Bosch in ieder geval een dikke dankjewel als bijdrage aan dit project!