Hi! Mijn naam is Tessa, 25 jaar en ik heb Sturge Weber Syndroom, met een grote wijnvlek in mijn gezicht.

Voor mijn master-scriptie onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam ben ik op zoek naar mensen met een ander uitziend gezicht door wijnvlekken, littekens, brandwonden of dergelijken. Ik onderzoek de ervaring van mensen met een ander uitziend gezicht op de arbeidsmarkt omdat er helaas nog veel vooroordelen over en discriminatie tegen mensen met een ander uiterlijk is. Ik ben op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 20 en 50 jaar die ervaringen willen uitwisselen met betrekking tot hun uiterlijk en werk, solliciteren en vooroordelen en stigma’s in het algemeen.

Zelf ben ik een project begonnen, To Face The World, om anderen te inspireren en meer aandacht te vragen voor andere looks in de maatschappij. Mocht je willen mee doen aan mijn onderzoek, dan kun je een mail sturen naar info@tofacetheworld.com of me op Instagram of Facebook benaderen! Ik hoop dat je meedoet! Groetjes, Tessa