Graag nodigen we jullie uit voor de voorstelling ‘Gebroken glimlach’ door het Educatief Theater Antwerpen. Het is speciaal gemaakt voor jongeren met schisis of een craniofaciale aandoening. Vrienden en eventueel ouders zijn ook welkom. De voorstelling is op zaterdag 2 februari 2013 van 10.30 – 14.30 uur. De toegang is gratis. Locatie: Mytylschool Ariane de Ranitz, Blauwe Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht. Geef je op voor 12 januari!

HET VERHAAL
Kaat is geboren met een gespleten lip, maar ze wil niet dat iemand er iets van merkt. Daarom kiest ze voor een laatste operatie: een neuscorrectie. Kobe doet het jaar over. Hij wordt gepest omdat hij nog steeds slechte resultaten heeft en omdat hij een ‘zotte’ broer heeft. Hij vindt een uitlaatklep in zijn muziek. Iets wat zijn broer jammer genoeg niet gelukt is. Kaat en Kobe leren elkaar kennen. Twee werelden van verschil. Hoe loopt dit af?

Na afloop van het toneelstuk kun je samen met andere jongeren napraten over het toneelstuk en over het omgaan met ‘een ander gezicht’. Jolanda Okkerse, psychologe bij het schisisteam van het ErasmusMC in Rotterdam, begeleidt het gesprek.

Het stuk is geschreven door Guy Diddelez en Dirk Dobbeleers, de regie is in handen van Rudy Goes. Acteurs : Jolijn Antonissen, Rebecca Tanghe en Yoeri Lewijze.

Bosk, de vereniging van mensen met een schisis, en Laposa, de landelijke Patienten- en Ouderenvereniging voor Schedel- en/of Aangezichtsafwijkingen, nodigen je graag uit voor deze voorstelling. Informatie en opgave – vóór 12 januari 2013 – via info@bosk.nl.